Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Matcht jobs en talent

Over ons

Wie is Nele Maes?

Nele Maes gaat tijdens haar Bachelor Marketing aan de slag in de uitzendsector als jobstudente. Ze evolueert er na haar studies van junior consultant over senior consultant naar kantoorverantwoordelijke, steeds binnen de divisie bedienden en kaderleden. Ze noemt het “de beste leerschool die ik mij kon wensen”.

Nadien zet Nele haar tanden in de oprichting van de outsourcingafdeling voor hoger opgeleide technische bedienden. Na 15 jaar volle gas gegeven te hebben voor één en dezelfde groep, lopen hun visies steeds verder uit elkaar en scheiden hun wegen. Van 2014 tot het najaar van 2019 is Nele kantoorverantwoordelijke onder de vleugels van een internationale uitzendpartner.

Maar het ondernemen zit Nele in het bloed en dat begint zich te roeren. Haar loopbaan tot dus ver laat er geen twijfel over bestaan wat haar passie is: “Ik krijg een enorme kick als ik mensen gelukkig zie in het werk dat ik voor hen gevonden heb. Op reis, in mijn vrije tijd ... altijd wil ik van mensen weten wat ze doen, of ze gelukkig zijn, wat hun doelen in het leven zijn ... Het is sterker dan mezelf.” De hereniging met soulmate Tine Coussement maakt het onvermijdelijke waar: SuccesJobs gaat van start. SuccesJobs is er voor bedrijven en talent dat elkaar nog niet heeft gevonden. Nele Maes: Onze USP? Het klinkt cliché… de combinatie van jaren ervaring met onze persoonlijke aanpak.”

Wie is Tine Coussement?

Tine Coussement is al als kind zéér zelfstandig en sociaal. Een plantrekker en een doorzetter. Ze groeit nagenoeg op ten lande en in het Chirolokaal, waar ze - uiteraard - ook leidster wordt. Als zus van een oudere broer staat ze haar mannetje; als Vlaamse met haar thuis op de grens tussen Wallonië en Vlaanderen is ze ook in het Frans niet op haar mondje gevallen. Tine: “Ik ging graag naar school, maar dan vooral om tussen de mensen te zijn.”

Omdat ze voor zichzelf een rol ziet weggelegd in het helpen van mensen, kiest ze in het hoger onderwijs voor maatschappelijk werk. Maar al snel begon het te kriebelen en zocht Tine naar meer uitdaging. Na 3 jaar vastgoedsector vindt ze haar weg in de rekruteringswereld en start ze onder de vleugels van Nele aan het begin van een avontuur. Ze werkte er 3 jaar als consulent, 2 jaar als intern recruiter en 3 jaar als Kantoorverantwoordelijke.

Maar na 8 jaar van kansen krijgen en grijpen, van leren en presteren en van het manager- en mama- zijn combineren, geraakt dit verhaal voor Tine uitverteld. Bij haar nieuwe werkgever (tevens in de uitzendwereld) komt ze Nele Maes weer tegen. Het moest er gewoon van komen, het idee om samen iets op te starten werd met SuccesJobs een feit. Tine Coussement: “Met SuccesJobs mikken we op keihard werken en hard genieten voor iedereen: voor onze klanten en voor onszelf.”

Ben je klaar voor onze frisse, dynamische aanpak?

Contacteer ons

Zin in een kopje koffie en een verkennend gesprek?

Bel ons of laat je gegevens achter en we contacteren je snel.

Contacteer ons

Succes BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.