Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Waar ben je naar op zoek?

Matcht jobs en talent

Matcht jobs en talent

Matcht jobs en talent

Matcht jobs en talent

Snel zoeken

Boost je carrière

SuccesJobs heeft één missie: de beste match tussen vacature en kandidaat. SuccesJobs zorgt voor de klik tussen werkgever en sollicitant. SuccesJobs is het rekrutering- en selectiekantoor van Nele Maes en Tine Coussement.

“Wij zetten voor elke kandidaat en voor elk bedrijf al onze ervaring en expertise en heel het netwerk in dat wij in search & selection hebben uitgebouwd. Wij gaan voor drievoudige winst: kandidaat gelukkig, bedrijf gelukkig, wij gelukkig.”

Kortemark
Wil jij mee werken aan de stabiliteitsstudies van industriebouw en bedrijfsgebouwen?
Bekijk deze vacature
Roeselare - Ardooie
Als intern aanspreekpunt voor de klanten maak je deel uit van een 20-koppig team dat een wereldwijde klantenportefeuille bewerkt.  De ondersteuning van verschillende afdelingen zorgen ervoor...
Bekijk deze vacature
Wevelgem
Op zoek naar een meewerkende teamleadfunctie?   Als polyvalent magazijnier met leidinggevende skills ben je verantwoordelijk voor de algemene supervisie van jouw afdeling. ...
Bekijk deze vacature
Regio Kortrijk
Binnen de metaalafdeling ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen, beheren en voor opvolging van het kwaliteitsbeleid.  
Bekijk deze vacature
Regio Roeselare
Als productmanager ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, begrijpen en communiceren van de (toekomstige) behoeften van de markt binnen het hele bedrijf. 
Bekijk deze vacature
Tielt
Wij zoeken een boekhouder A tot Y die wil meebouwen aan een toekomstgericht bedrijf, gericht op CO2-neutraal ondernemen. Draag je graag jouw steentje bij als boekhouder in een vooruitstrevend...
Bekijk deze vacature

Talent zoekt job? Vacature zoekt talent?

SuccesJobs pakt elke vraag professioneel, ambitieus, betrokken en met volle goesting aan. Je vindt in ons de partner die even hard als jij gaat voor jouw succes.

  1. Kandidaten
  2. Werkgevers

Ben je klaar voor onze frisse, dynamische aanpak? Bel ons!

Onze klanten
Succes BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.